Tryck Vykort i Göteborg

Tryck Vykort Göteborg

Tryckta vykort – för trevliga hälsningar, kostnadseffektiv marknadsföring och inbjudningar. Vi trycker vykort i många former och upplagor, för turism, direktreklam och inbjudningar.

Den vanliga formen är att ha en bild på framsidan och dela upp halva baksidan till text, andra halvan till adress och porto. Men varför måste ett vykort se ut just så? Lek med designen och skapa det vykort som speglar dig eller din verksamhet på bästa sätt.

Vi kan adressera ditt vykort direkt i samband med tryckningen och lägga till både porto betalt-ruta och B-porto för riktigt smidig och ekonomisk marknadsföring redan i låga volymer. Löpande marknadsföring har aldrig varit enklare!

Till vykort använder vi oftast oliksidigt papper. Ett kartongpapper som är högglansbestruket på ena sidan för bildens skull, och mattbestruket på andra sidan för textens skull. Som huspapper för vykort har vi 250g EnsoCoat.

Gör du dina original själv?
Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat. Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.


Beställ via vår Webshop eller begär en offert nedan

> Begär en offert på din trycksak

Leverans önskas senast:

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris. Ange gärna önskat leveransdatum. Vi levererar till hela Sverige.


Obs! Klicka endast en gång.


  • Frågor?
    Ring Tommy, 031-775 59 54
    tommy@intryck-reklam.se