Tryck Visitkort i Göteborg

Visitkort Göteborg

Behöver du visitkort nu på direkten? Har du en PDF klar?
Ring oss! 031 – 775 59 50

Vi trycker visitkort. Visitkort är en självklarhet för varje företag – ett måste i kundkontakten. Vi trycker både enkelsidiga och dubbelsidiga visitkort, och snyggt blir det!

Nu när alla har smarta telefoner är det också bra att lägga med en QR-kod på visitkortet, så att din kontakt snabbt kan lägga in visitkortets information i sin telefon. Vi hjälper gärna till med QR-koden också när du beställer visitkort från oss.

I vårt lager har vi två standardpapper för visitkort. Det ena är ett obestruket 300g MultiDesign Original White, som är ett träfritt papper som är åldersbeständigt och FSC-certifierat, miljövänligt alltså. Det andra är ett 270g EnsoCoat 2s, som är ett liksidigt, högbestruket, semiglättat kartongpapper. Det är också FSC-certifierat, som de flesta av våra papperssorter.

Önskar ni någon annan papperssort kan vi ordna det också.

Behöver ni snabb leverans kan vi ofta lösa det inom 24 timmar, särskilt inom Göteborg. Varmt välkommen till oss!

Visitkort storlek / mått
Visitkortets storlek är i Sverige oftast 90 x 55 mm. I andra länder är måtten 85 x 55 mm vanliga.

Visitkortsmallar
För dig som saknar original har vi flera visitkortsmallar att välja mellan. Vi hjälper också till med att ta fram original enligt ditt företags grafiska profil. Se nedan för några exempel på snygga visitkort.

Gör du dina original själv?
Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat. Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.


Beställ via vår Webshop eller begär en offert nedan

> Begär en offert på din trycksak

Leverans önskas senast:

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris. Ange gärna önskat leveransdatum. Vi levererar till hela Sverige.


Obs! Klicka endast en gång.


  • Frågor?
    Ring Tommy, 031-775 59 54
    tommy@intryck-reklam.se

Visitkort – mallar och layouter

Visitkort framställs i många varianter; liggande, stående, enkelsidiga eller dubbelsidiga, med eller utan bild med mera. De allra flesta följer dock ungefär samma mall, och själva innehållet är allt som oftast det samma – namn, titel, företag, kontaktuppgifter. Logotyp. Kanske en slogan. Efter över trettio år har vi sett de flesta varianter. Här visar vi upp ett par visitkortsmallar, kanske kan de ge lite inspiration. Hör av dig om du vill se ett tryckt prov, eller begär en offert på ditt visitkort. Du når oss på 031-775 59 50.