Tryck Kuvert i Göteborg

Tryck Kuvert Göteborg

Vi erbjuder kuvert med tryck i flera olika varianter och storlekar. Vi hjälper även till med att skapa originalet; lägga in er logotyp, adress och kanske även en Porto Betalt-ruta eller vad ni vill ha på kuvertet. Begär en offert, det går på ett par sekunder!

Leveranstiden och priset beror på hur många kuvert ni beställer och vilka färger som skall användas. Vi trycker från 100 ex och uppåt, men rekommenderar att man beställer kartongvis (1 kartong innehåller 500 kuvert).

Tryck på kuvert är en självklarhet för både små och stora företag – det ser närmast konstigt ut när man får ett kuvert utan tryck på.

Kuvert med tryck exponerar ditt företags varumärke och möjliggör för felskickade kuvert att komma i retur, därmed undviker du att en faktura inte nått sin mottagare. Vi trycker både små och stora upplagor efter Ert behov. Dessutom kan vi erbjuda direktadresserade kuvert med tryck – oerhört smidigt för marknadsföringen! Skicka oss då ert adressregister i Excel så tar vi hand om resten.

Kuvert finns i flera storlekar men de vanligaste är C4 och C5, som rymmer A4- respektive A5-papper. Vanligtvis trycker vi kuvert med självhäftande klister och täckremsa, men om ni föredrar fukthäftande eller självhäftande utan remsa är det också lätt ordnat.

Självklart trycker vi även fönsterkuvert, med fönstret placerat antingen på höger eller vänster sida. Vanligaste modellen är högerfönster, eller H2 som det kallas.

Vi rekommenderar att man beställer en årsförbrukning när man vill trycka då det är det mest ekonomiska. Klistret håller nämligen i ungefär ett år om man använder självhäftande kuvert med täckremsa.

Välkommen med din offertförfrågan.

Gör du dina original själv?
Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat. Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.


> Begär en offert på din trycksak

Leverans önskas senast:

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris. Ange gärna önskat leveransdatum. Vi levererar till hela Sverige.


Obs! Klicka endast en gång. Du får ett bekräftelsemail när offertförfrågan har skickats.


  • Frågor?
    Ring Tommy, 031-775 59 50
    tommy@intryck-reklam.se

Om kuvert

Kuvertstorlekar
Kuvert har olika storlekar för att rymma standardformat. Precis som papper benämns enligt A3, A4, A5 och så vidare benämns kuvert med C3, C4, C5 med mera. Ett C4 rymmer ett A4 och ett C5 rymmer ett A5, som är ett vikt A4.

C5 är det allra vanligaste formatet på kuvert, följt av C4. Vissa använder också E65-kuvert, som rymmer ett A4 som är vikt två gånger.

Måtten på de olika kuverten är enligt följande:

C4: 229×324 mm
C5: 162×229 mm
C6: 114×162mm
E65: 110×220mm
C7: 81×114 mm

Kuvert med fönster

Olika fönsterplaceringar benämns med antingen V för vänster eller H för höger följt av en siffra. Vanligaste placeringen är H2, där fönstret då syns till höger om man håller kuvertets framsida framför sig.

Olika typer av fästning/häftning
Till de flesta kuvert kan man välja mellan fukthäftande (FH), självhäftande (SH) eller självhäftande med täckremsa (PS, Peel & Seal, ibland TR för täckremsa).

Den fullständiga beteckningen på ett kuvert, exempelvis för standard fakturakuvert, kan då bli C5H2 PS för ett C5-kuvert med högerplacerat fönster som är självhäftande med täckremsa.

Billiga kuvert
Att få riktigt billiga kuvert handlar främst om två saker: En hög upplaga, och endast svart färg. Med det sagt är kuvert billiga även i små upplagor i färg. Vi producerar självklart på det mest ekonomiska sättet för dina behov.