Tryck Folder i Göteborg

Tryck Folder Göteborg

Vi trycker foldrar, vikta eller falsade trycksaker, både digitalt och i offset. Från små fyrasidingar till sexsidingar och tiosidingar, precis som du vill ha dem.

Små upplagor rullar kvickt igenom i vår digitala tryckpress medan större tar vägen genom offsetpressen. På så sätt använder vi den mest effektiva metoden för att trycka dina foldrar.

När det gäller papper i en folder väljer vi ofta beroende på antal sidor. En fyrsidig folder kan behöva ett kraftigare papper, uppåt 200 gram eller mer som bigas, för att kännas bra. För en 6 siding kan 170g vara mer lämpligt. Vi hjälper gärna till med att välja rätt papper för din trycksak.

Behöver du extra snabb leverans är det något av våra lagerpapper som gäller – vi har vanligtvis papper i gramvikter som 90, 115, 150 och 200 hemma, av både obestruken och bestruken kvalité.

Välkommen med din offertförfrågan.

Gör du dina original själv?
Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat. Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.


> Begär en offert på din trycksak

Leverans önskas senast:

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris. Ange gärna önskat leveransdatum. Vi levererar till hela Sverige.


Obs! Klicka endast en gång. Du får ett bekräftelsemail när offertförfrågan har skickats.


  • Frågor?
    Ring Tommy, 031-775 59 50
    tommy@intryck-reklam.se