Tryck Etiketter i Göteborg

Tryck Etiketter Göteborg

Vi trycker många sorters etiketter. Permanent klister, avtagbart klister, med split på baksidan, utskurna – ja nästan vad du än kan tänka dig. En etikett kan ha många utseenden och användningsområden, exempelvis låter etiketter dig snabbt klistra på information på lådor och produkter.

I lager har vi vanligtvis både matt och glansigt etikettpapper med permanent klister och split. Skulle ni behöva etiketter för speciella ändamål kan vi också ta hem speciellt papper för just er etikett.

För etiketter med raka kanter tryckeri vi digitalt och levererar dem skurna till format. Andra etiketter trycks i skrivare med skärhuvud. Vi producerar givetvis din etikett på det sätt som ger bäst resultat – både vad gäller ekonomi och kvalité.

Eftersom varje trycksak är unik lämnar vi pris efter offertförfrågan. Välkommen till Intryck!

Gör du dina original själv?
Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat. Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.


> Begär en offert på din trycksak

Leverans önskas senast:

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris. Ange gärna önskat leveransdatum. Vi levererar till hela Sverige.


Obs! Klicka endast en gång. Du får ett bekräftelsemail när offertförfrågan har skickats.


  • Frågor?
    Ring Tommy, 031-775 59 50
    tommy@intryck-reklam.se