Tryck Broschyrer i Göteborg

Tryck Broschyr Göteborg

Vi trycker både små och stora broschyrer. Varför inte 8 sidor A5 i 100 ex, eller 32 sidor A4 i 15 ex? Så många trycksaker är broschyrer, från produktpresentationer och årsredovisningar till manualer och kundtidningar.

Tryck broschyrer för evenemang – kanske behöver ni broschyrer till en mässa, eller som visningsmaterial för fastigheter? Vi trycker snabbt mindre upplagor digitalt och större upplagor i offset. Leveranstiden är snabbare än ni tror.

Tänk på att en broschyr måste ha ett sidantal som är delbart med 4 – annars får vi lägga in blanksidor. I vårt lager har vi som regel alltid papper i viktklasserna 90g, 115g, 150g och 170g hemma.

Vi har både obestruket och bestruket papper att välja på. De flesta av våra papper är också FSC-certifierade och träfria, goda miljöval alltså. Vi har även möjlighet att ta hem det papper du önskar till just din trycksak.

När du skapar din broschyr – kom ihåg att bladen “kryper” ut desto längre in i broschyren bladen sitter. Kring mittuppslaget är det extra viktigt att ha goda marginaler till ytterkanterna för att inte riskera att sidnumreringen eller text skärs bort i efterbehandlingen.

Välkommen med din offertförfrågan.

Gör du dina original själv?
Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat. Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.


> Begär en offert på din trycksak

Leverans önskas senast:

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris. Ange gärna önskat leveransdatum. Vi levererar till hela Sverige.


Obs! Klicka endast en gång. Du får ett bekräftelsemail när offertförfrågan har skickats.


  • Frågor?
    Ring Tommy, 031-775 59 50
    tommy@intryck-reklam.se