Kuvert med logo och porto betalt

Vanligtvis trycks kuvert med logotyp utan porto betalt-ruta för verksamhetens dagliga behov, men för större sändningar underlättar porto betalt-rutan hanteringen av utskicken. Vi hjälper dig med trycket – begär en offert via formuläret på sidan eller ring oss på 031-775 59 50.

Kuvert med porto betalt-ruta innebär inte att portot är inkluderat, bara att rutan är tryckt på kuvertet. Man måste fortfarande betala portot när man lämnar in försändelsen till Posten.

Porto betalt-ruta på kuvertet innebär att man slipper sätta frimärke på varje enskilt kuvert i en större sändning. Det innebär dock också att man inte kan lägga kuvertet direkt i de vanliga postlådorna, utan måste gå till Postens företagscenter och lämna in försändelsen, eller avtala brevhämtning med Posten. Det är då alltid större volymer man talar om, åtminstone över 500 ex. För små företag som tänkt skicka ett par fakturor eller brev om dagen eller i veckan är det därför mer ekonomiskt och bekvämt att använda sig av frimärken. Till reklamutskick är det dock inget vidare att sitta och klistra över tusen frimärken, utan enklare att få med portorutan när man ändå trycker sin logga på kuverten.

När man trycker kuvert med porto betalt använder man Postens färdiga klichéer i sitt original. Det kostar inget extra för själva trycket så länge som man använder samma färg/färger som till övriga kuvertet. Vi hjälper dig gärna med originalet; att placera logotypen, företagets adress och eventuell porto betalt-ruta för ditt kuvert.

För försändelser som inte kommer att komma upp i minst 300 kronor exklusive moms är det bättre att använda sig av frimärken än Porto Betalt-ruta, då Posten annars tar ut en extra avgift.

Planerar du att skicka kuvert med porto betalt?

Vi kan adressera kuvertet direkt i samband med trycket – på så sätt behöver du inte använda varken adressetikett eller fönsterkuvert för att få adressen på kuverten. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Så här kan kuverten se ut

Det finns fler möjligheter; Kuvert med fönster på vänster sida, C4 kuvert eller andra format. Vi hjälper dig med framställandet av ditt kuvert. Välkommen till ett tryckeri i göteborg – Intryck Reklam AB.