Kopiering Göteborg

Kopiering Göteborg

Vi hjälper till med kopiering i både små och stora upplagor. Välj bland flera olika papperskvalitéer, såväl vanligt kopieringspapper som finare bestruket eller obestruket papper.

OBS!
Ring och boka tid innan ditt besök.
031-775 59 50

Vi kan leverera kopiorna sorterade, hörnhäftade eller broschyrhäftade. Dessutom har vi snabba leveranser – särskilt om du har ditt underlag färdigt i pdf-format. Vi skriver ut kopior i både svartvitt och färg till konkurrenskraftiga priser.

Kopiering erbjuds i format som A5, A4, A3 och anpassade storlekar. Om du har originalen på papper är vårt maxformat A3 (42 x 29.7cm).

Vi kopierar gärna från pärmar, men tänk på att vi måste plocka bort alla häftklamrar och gem för att kunna köra dem genom vår kopiator. Om pappren är kraftigt skadade från början finns risk för att de fastnar och kvaddar ytterligare, tala därför om för oss innan om det är några extra viktiga ark som är skadade från början, så att vi i så fall får kopiera dem en och en.

När kopieringen är klar kan ni antingen hämta upp de färdiga kopiorna hos oss eller få dem levererade, med post eller budbil.

Papper och miljö
Vårt standardpapper är ett 90g MultiCopy Original White, som är ett obestruket och kopiatorvänligt papper. Det är även klorfritt, FSC-certifierat, Svanenmärkt och har EU-blomman – ett riktigt miljövänligt papper helt enkelt.

Utöver själva kopieringen kan vi även erbjuda vikning/falsning, blocklimning, hålborrning med mera. Välkommen med din offertförfrågan!

Gör du dina original själv?
Vi vill ha dokumentet som tryckfärdig pdf. Läs gärna vår guide för bästa resultat. Fyra kom-ihåg: Högupplöst, marginaler, utfall och skärmärken.> Begär en offert på din trycksak

Leverans önskas senast:

Observera att vi minst behöver veta format, antal sidor och upplaga för att kunna ge ett pris. Ange gärna önskat leveransdatum. Vi levererar till hela Sverige.


Obs! Klicka endast en gång. Du får ett bekräftelsemail när offertförfrågan har skickats.


  • Frågor?
    Ring Tommy, 031-775 59 50
    tommy@intryck-reklam.se